Elektor geeft in samenwerking met de Raspberry Pi Foundation het populaire magazine MagPi in de Nederlandse (en Franse) taal uit. MagPi gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de Raspberry Pi. Iedere uitgave staat vol met nieuws, reviews, hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.
 
Na een tijdelijke website, in de look & feel van de officiële Engelse MagPi site, is er sinds kort een gloednieuwe Nederlandse website. Hierop leest u uiteraard het laatste Raspberry Pi nieuws, maar www.magpi.nl biedt nog veel meer!
 
Onder het tabje ‘magazines’ staan bijvoorbeeld alle tot nu toe verschenen edities van de Nederlandse MagPi. Abonnees kunnen deze altijd en overal downloaden als PDF en lezen MagPi dus ook zonder problemen op hun PC, laptop, tablet of mobiele telefoon.*
 
Drie maanden na verschijningsdatum is MagPi ook voor niet-abonnees beschikbaar in digitaal formaat. Het enige vereiste om het blad te kunnen downloaden is een gratis account op de nieuwe MagPi-website. Abonnees hebben automatisch al een account. Via dit 'MagPi account' is de looptijd van het abonnement zichtbaar, kunnen adresgegevens worden gewijzigd en kan het abonnement al vroegtijdig worden verlengd.
 
Speciale introductieaanbieding
Nog geen MagPi-abonnement? Met kortingscode MAGPI-18 profiteert u tot en met 31 augustus 2018 van € 5 korting op de abonnementsprijs. U betaalt slechts € 49,95. Bovendien ontvangt u ook nog eens een Raspberry Pi Zero W Kit t.w.v. € 22,95 helemaal gratis!
 
Profiteer direct – klik hier
 
* Lukt het (nog) niet om de magazines te downloaden? Dan heeft u mogelijk nog geen zelfgekozen wachtwoord aan uw account toegevoegd. Check uw mailbox. U heeft op 15 augustus jl. een e-mail ontvangen met informatie over hoe dit te doen.